Last ned
Otovent®-appen!

Gjør Otovent-reisen morsommere med appen. Følg Otovent-behandlingen, motta påminnelser og hjelp barnet ditt med Otovent-spillet.

Gå aldri glipp av en Otovent®-økt igjen

Otovent-appen gjør bruken av Otovent enda mer engasjerende og moro for både barn og voksne. Med appen kan du enkelt sette et merke hver gang du blåser opp en Otovent-ballong og motta påminnelser gjennom varsler, slik at du aldri går glipp av en økt. Otovent-appen tilbyr også detaljerte instruksjoner om hvordan du bruker Otovent og gir en omfattende liste over de vanligste spørsmålene (FAQ).

Utforsk Otopia-verden

For foreldre har vi inkludert en spesiell funksjon i appen, kalt Otopia. Dette er et spill som foregår i et land fylt med innbyggere kalt Otopians, som gjerne hjelper deg og barnet ditt med å finne nye gjenstander til kartet ditt. Mens du utforsker Otopia, vil du motta belønninger og holde oversikt over fremgangen, noe som gjør det til en engasjerende og morsom måte å oppmuntre barnet ditt til å bruke Otovent.

Hvorfor bruke Otovent®-appen?

Otovent-appen tilbyr en rekke funksjoner som forbedrer behandlingsopplevelsen din. Enten du er voksen eller barn, gir appen verdifull støtte for å sikre at du får mest mulig ut av Otovent-behandlingen din.

  • Varsler med påminnelser
  • Bruksanvisninger
  • Spillbasert støtte for barn
  • Evne til å følge behandlingen
  • Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Følg behandlingen med Otovent®

Last ned Otovent appen fra App Store eller Google Play i dag.